fbpx
Opdelt billede med drivhus i træ fra The Greenery fra to vinkler

The Greenery – Et bæredygtigt trædrivhus

The Greenery er danskproducerede bæredygtige trædrivhuse. The Greenery er skabt til afgrøder og afslapning i haven, og det smukke trædrivhus byder på mange muligheder. Fyld drivhuset med grønt, og se det gro i et stabilt og tempereret indeklima. Hvis fingrene ikke er grønne, kan trædrivhuset også give ekstra plads til familielivet og fungere som et uderum med et indeklima der også er tiltalende for mennesker. Skab jeres nye favoritrum med bløde møbler, eller oplev familiens nye samlingssted med et flot spisebord.

Majken og Christoffer Eriksen står bag det danskdesignede trædrivhus, The Greenery, der for 10 år siden blev bygget i en kold vinterperiode. Som du også kan læse i artiklen Det allerførste Greenery, ønskede familien mere plads – et sted de kunne gro deres egne grøntsager, men også et afslappende frirum til de hektiske dage.

Indgang til sort trædrivhus på terrasse

ET PROFESSIONELT DRIVHUS

Nu leverer The Greenery to flotte drivhusmodeller til de danske haver: Model 4, et kvadratisk drivhus og Model 7, et rektangulært drivhus.

De to modeller har fuld ståhøjde i siden og en totalhøjde på ca 3 meter. Det giver høj luftudskiftning og dermed optimalt klima for dyrkning samt for ophold. De er montereret med to stk automatisk styrede vinduer, som reguleres med temperaturen

Begge væksthuse er produceret i bæredygtigt fyrretræ, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Vi har valgt den højeste kvalitet fyrretræ frem for de dyrere træsorter og bestræber os på at producere trædrivhuse i en realistisk prisklasse. Fyrretræ er robust og sikrer en høj kvalitet og er samtidig et miljøvenligt alternativ til aluminiumsdrivhuset. Træsorten er ligeledes valgt på baggrund af sin hyppige forekomst i Skandinavien, så transporttid fra skov til producent begrænses.

Drivhus i træ fra The Greenery med åbne døre

LEVERING OG MONTERING AF DRIVHUS

The Greenery leverer og monterer dit nye trædrivhus til de små og store haver. Det eneste krav i forbindelse med opsætningen er en plan plads uden store sten eller fremmedlegemer i jorden og 1 meter arbejdsplads rundt om huset.

The Greenery er en helt ny måde at få glæde af sin have på. Du kan forlænge havesæsonen i både foråret og efteråret og skabe en helt personlig indretning i dit uderum. Find inspiration i vores galleri, hvor vi giver spændende bud på indretning og stil i The Greenery. Der er mange måder at indrette sit drivhus på. Du kan også følge vores Instagram, hvor vi poster en masse drivhusinspiration og idéer til det perfekte drivhusliv.

INDRET DIT DRIVHUS TIL LIVET

Et drivhus er traditionelt set tiltænkt haveentusiasten. Har du ikke grønne fingre, kan et drivhus dog stadig give værdi. Når du investerer i et trædrivhus i høj kvalitet og med et godt indeklima, så får du et ekstra rum i haven – og det kan rumme mange muligheder. I Model 7, vores rektangulære Greenery, kan der være plads til et større bord, hvor hele familien kan samles til middag. Invitér til samvær i haven, uanset vejret.

Går du op i drivhusindretning? Vores showroom i Hornbæk er åben efter aftale. Her har du mulighed for at opleve The Greenery.

Kontakt os

THE GREENERY / DENMARK
INFO@THEGREENERY.DK
+45 4055 2383