fbpx

Det allerførste Greenery

Det tog ikke lang tid for os at finde ud af at vi, som nybagt familie, ikke havde råd til at købe et færdigproduceret trædrivhus. Et nyt køkken, en tvillingebarnevogn og en større bil stod øverst på prioriteringslisten.

Men med tre små børn havde vi brug for et drivhus. Et sted hvor vi kunne dyrke vores grøntsager, og et sted hvor min svigermor kunne trække sig tilbage til med sit strikketøj, når larmen blev for heftig i det lille hus.

Æstetik og bæredygtighed ville vi ikke gå på kompromis med, så vi måtte igang med at tegne, skrue og save selv.

Dengang boede vi centralt i badebyen Hornbæk, og som genbo til verdens bedste isbutik, Hansens Is, var der trafik på fortovet udfør vores hus, og ikke sjældent så vi folk stå og kommentere og tage billeder af drivhuset over hegnet. Så når vi stod og trillede barnevogn på terrassen tog vi alle komplimenterne til os og lovede hinanden at vi en dag ville få sat trædrivhuset i produktion.

Som sagt, så gjort. 10 år efter det første Greenery blev bygget en mørk og kold vinter, kan vi nu byde velkommen til vores danskdesignede og kvalitetsproducerede sorte trædrivhus med højt til loftet.

Velkommen til The Greenery