fbpx

Vi er begge vokset op i Danmark i familier, der ynder at gå ture i skoven. Vi er nabo til Hornbæk plantage, og elsker at forvilde os ned i skovens dybe, stille ro, hvor vi blot er små væsener ved siden af de hundrede år gamle træer.
Faktisk er det bedste jeg ved, at gå tur i skoven med hundene og min mand i hånden efter mørkets frembrud, hvor lyden af uglerne, der kommunikerer fra trætop til trætop giver os følelsen af at være en del af noget, der er større end os selv.

Da jeg var barn, og familien havde forvildet sig dybt ind i skoven, husker jeg at jeg var bange for at vi blev væk i skoven. Jeg husker også, at træerne omkring os bragte ro helt ind i sjælen. Det var både spændende og uhyggeligt.
Jeg elskede lugten i skoven, følelsen af at røre ved den råkolde bark, balancere på et væltet træ og det hyggelige ved at tage en grangren med hjem til juledekorationen.

Da vores børn blev store nok, elskede de at løbe ned i Hornbæk plantage og bygge huler med vennerne fra vejen. Nu er de teenagere, og holder en lille pause med skoven. Men jeg ved, at lysten til at være i skoven kommer igen. Livet går sin gang.

Vi bygger drivhuse af træ og det er ikke tilfældigt. Det er ikke uden grund, at vi befinder os bedre i et rum lavet af naturen selv end et rum lavet af aluminium.
Da vi startede vores firma ønskede vi at producere drivhuse af nordisk træ, for at undgå lang transport af træet. Vores første drivhus var et sortmalet fyrretræsdrivhus, som Christoffer havde designet og bygget.
Vi har solgt mere end 100 sorte fyrretræsdrivhuse og er dybt taknemmelige for at de er blevet så populære.
Vi glæder os til at tilbyde vores malede drivhuse til mange flere fremover.

For et par år siden byggede vores snedkermester et Greenery i ubehandlet egetræ til hans egen have. Vi har fulgt træets ældningsproces, og kan konstatere, at patineringen er smuk, rå og meget skandinavisk, og vi har derfor valgt, at det fremover også bliver muligt at bestille et Greenery i ubehandlet egetræ.

Eg symboliserer holdbarhed, urokkelighed og styrke og det er unægtelig de værdier The Greenery står inde for.

Priserne på de smukke, rå egetræsdrivhuse finder du her. For leveringstider kan du kontakte os på telefon og email.
Det er muligt at se vores egetræsdrivhus i vores showroom i Hornbæk.