fbpx

Vores første Greenery blev lavet en mørk vinter i baghaven under en presenning for mange år siden.
Dengang havde vi planer om at bruge det som væksthus.
Børnene var små, der var mange gange lidt kaotisk indenfor i huset, og min svigermor, der ofte var på besøg fra Fyn i flere dage ad gangen, begyndte at tage en pause på en stol hun slæbte ind og ud af drivhuset.
Drivhuset var fyldt op med grønne planter.
Snart så jeg hende derude med strikketøj, en bog eller på telefonen og det blev klart for os, at vores drivhus havde flere funktioner.

Da børnene blev større begyndte vi selv at bruge drivhuset som en slags udestue i haven i ydersæsonerne.
Meget har ændret sig siden dengang for 13 år siden. Mest af alt drivhusindretningen.

Nu har vi solgt mere end 100 Greeneries, og vi kan se en klar tendens til at vores kunder primært bruger drivhuset som uderum, yogastudio, træningsrum, udestue, spisestue, hjemmekontor eller festlokale.
Mange bruger det som væksthus fra maj til september og som uderum fra september til maj.

Hvad er et Greenery (2) - Drivhus i haven - The Greenery

Så hvad er et Greenery egentlig?

The Greenery er et nytænkt drivhus, der med sin solide trækonstruktion er et fristed i haven. Det er et rekreativt rum, der kan bruges til lige det, som du har lyst til sammen med familien eller helt alene i fred og ro.
Du kan fylde dit trædrivhus med små grønne spirer, der gror trods gråvejr og temperaturfald. Man kan plante en blomstrende rose, indrette drivhuset med et plantebord, en hyggekrog til afslapning, en hængekøje, et skrivebord eller en seng.

Vi, og mange af vores kunder, har købt en campingbrændeovn, så drivhuset kan bruges næsten hele året rundt.

Der er altså frit slag på alle hylder, mulighederne er uendelige. Det vigtigste er at du bruger dit Greenery til lige det, du har lyst til.